Hello Microsoft365! – 2. rész

Itt az idő, hogy folytassuk a diskurzust A Modern Munkakörnyezetről. Nézzünk is egy konkrét példát: Microsoft365 Business. A Microsoft365 Business a modern munkakörnyezet egyik tökéletes megtestesítője.

Microsoft365 Business

Az előző részben bemutatott Microsoft365 Enterprise a nagyobb vállalatok részére ideális. Jelen írás főszereplője pedig kifejezetten KKV-k számára teremtetett. Tehát ha a cégetekben maximum 300 fő tevékenykedik, ezt az előfizetési lehetőséget Nektek találták ki.

Maximum 300 fő![/caption]

Egyesíti a Windows 10-et, az Office365 Business Premium-ot és a Microsoft Enterprise Mobility + Security-t – tehát lenyűgöző mobilitást tesz lehetővé számotokra, és mindezt úgy, hogy a biztonság miatt sem kell aggódnotok. Ennél nagyobb szupererővel nem igazán lehetne felruházni egy vállalkozást, hogy azt mondhassa, a határ a csillagos ég…

Gördülékeny kommunikáció, mobilitás, biztonság

De nézzük egy kicsit részletesebben, hogy mi is szükségeltetik annak a bizonyos csillagos égnek az eléréséhez… Először is biztosítani kell a tökéletes külső és belső kommunikációt. Aztán le kell győzni a térbeli korlátokat: sem irodához, sem eszközhöz kötött nem lehet a munka, mert ezzel a vállalkozásod nem csak az idejéből, de a hatékonyságából is veszít. Az utolsó pedig, amiből nem engedhet egy fejlődni akaró csapat, az a céges és ügyféladatok maximális biztonsága.

Kiegészítő lehetőségek

Bár az előbb felsorolt három alappillér is bőven elég lenne ahhoz, hogy egy vállalkozás megálljon a lábán, majd növekedjen, azért a biztonság kedvéért Redmondiék megtoldották a Microsoft365 Business-t még néhány igen praktikus kiegészítő lehetőséggel. A Microsoft Connections egy könnyen használható emailmarketing szolgáltatás, a Microsoft Listing üzleti információk kiemelt website-okon való közzétételét teszi lehetővé, a Microsoft Invoicing pedig a számlázásban segíti a felhasználókat.

CloudFirst stratégia – A cél továbbra is a felhő

Nem csak azok élvezhetik a csomag minden előnyét, akik közvetlenül Redmondon keresztül vásárolnák meg a Microsoft365-öt. A cégóriás 64 ezer viszonteladó partnerétől minden lemondás és kompromisszum nélkül igénybe vehető a legújabb családtag. A Microsoft365 Business ilyen tekintetben (is) tökéletesen illeszkedik a Microsoft CloudFirst stratégiájába.

Nincs más hátra, mint előre. Várjuk, hogy a Microsoft365 Business idehaza is elérhető legyen felhőlakó és nem felhőlakó felhasználóknak egyaránt.