Helló Microsoft365! – 1. rész

Mi történik, ha ötvözzük az Office365-öt, a Windows 10-et és a Microsoft Enterprise Mobility+Security-t? Modern munkakörnyezet. Megszületik A Modern Munkakörnyezet – amit hívhatunk Microsoft365-nek is. Intelligens, biztonságos, teljes körű megoldás, amely a munka első fázisától az utolsóig biztos hátteret ad a vállalkozásodnak… 

Innovatív technológia + Microsoft = Új munkakultúra

Napi közhely: a világ átalakulóban van. Nem csak a munkaerőpiac változik gyorsan és drasztikusan, hanem az is, ahogy végezzük a munkánkat.

Egyre több az olyan cég, ahol a tagok egymástól elszórtan helyezkednek el. Nem kell feltétlenül mamutcégekre gondolni, egyszerűen csak sikerült mára legyőzni a földrajzi határainkat, hurrá! Azonban valamit valamiért: a szabadsággal egyenesen arányosan megnőtt a fenyegetési faktorok száma is. Mind ennek a tetejébe, alapjaiban változtak meg a munkavégzés iránti igényeink és elképzeléseink…

Erre reflektálva döntött úgy a Microsoft, hogy fogja az innovatív technológiákat, és megadja a vállalkozásoknak, amire vágynak: modern munkakultúrát.

Kinek a Microsoft365 Enterprise, kinek a Microsoft365 Business

Több, mint 100 millió kereskedelmileg aktív Office365-felhasználó. Több, mint 500 millió használatban lévő Windows 10-es készülék. Mondani sem kell, hogy a Microsoft remek helyet foglal el a piacon ahhoz, hogy támogassa a vállalkozásokat, felszabadítsa az üzleti növekedést és az innovációt.

Hogy mind a legnagyobb vállalatok, mind a legkisebb cégek kereskedelmi igényei tökéletesen megvalósulhassanak, a Microsoft365 két verzióban lesz elérhető: a Microsoft365 Enterprise az előbbi, míg Microsoft365 Business az utóbbi részére.

Építsd fel – Alkoss dizájnt – Vidd piacra

A Microsoft365 Enterprise nagyobb cégek számára lett kifejlesztve. Magába foglalja az Office365 Enterprise-t, a Windows 10 Enterprise-t és az Enterprise Mobility + Security-t. Lehetővé teszi a kreativitás tökéletes kiaknázását, a lehető leggördülékenyebb csapatmunkát, és természetesen gondoskodik a maximális biztonságról.

Microsoft365 Enterprise:

  • Zöld utat ad a kreativitásnak! Munka tintával, tapintás vagy hang után? Lehetséges.
  • Appok hatalmas választéka, amelyekkel töretlen lesz a csapatmunka. Biztosítják a rugalmasságot és a gördülékeny kommunikációt.
  • A felhasználók, eszközök, alkalmazások és szolgáltatások professzionális kezelése.
  • Ügyféladatok, cégadatok, szellemi tulajdon védelme beépített intelligens biztonsági rendszerrel.

Microsoft 365 Enterprise két alfaja lesz elérhető, a Microsoft365 E3 és a Microsoft365 E5, mindkettő 2017. augusztus 1-én lát napvilágot. Várjuk!

A cikk második része itt érhető el.